Top 10 különbség a "Végzet: A Winx Saga" és a "Winx Club" között

30 E megtekintés7

  ℹ️ Ebben a videóban, a "Végzet: A Winx Saga" és a "Winx Club" minden részletére ki fogunk térni, szóval egy visszafogott SPOILER figyelmeztetést azért itt hagyunk nektek. #Netflix #Winx #WatchMojo_hungary
  Előző videónk:
  ► Top 10 játék, amit hibásan adtak ki hugets.info/show/yoB_dtLHrYxiz4Y/vide.html
  🤝 Az epizódot az Unibet Magyarország támogatta. Ha további érdekes és izgalmas, sportokkal kapcsolatos beszélgetős és informatív tartalmakra vagy kíváncsi, akkor mindenképpen nézz át az Unibet Magyarország HUgets csatornájára, amit ezen a linken keresztül érhetsz el: hugets.info/like/FT5nbb-hRrINtwmQaWRogg.html
  🗣️ Narrátor: Parrag Zsombor
  zsomborparrag
  🌍 A csatorna a WatchMojo Network hivatalos magyar csatornája.
  This Channel is owned by WatchMojo.com
  Szinkronstúdio (localizations) by Special Effects Media - speceffectmedia.hu/

  Közzététel: 27 napja

  Megjegyzés

  1. Kate Rainbow

   Szerencsére az eredetit nem láttam, így ez nagyon bejött! :)

  2. Ayumu Yamashinta

   Nekem tetszett a sorozat nekem a mese is tetszett régen,de mivel felnőttem már így a mese nem kötött les mikor újra néztem volna. Én örülök,hogy teljesen más. Szerintem lehet önáló műként tekinteni rá. Legalább nem ugyan azt kaptuk mint annak idején. Technat sajnálom,hogy még nem tünt fel. Musa karaktere meg nagyon tetszik :3

  3. Leviczki Enikő

   Az eredetiben sem szárnyal rohangálnak a tündérek, csak akkor “kapnak” szárnyakat ha át alakulnak. A Trix pedig nem “gonosz tündérekből”, hanem boszorkányokból áll.

  4. Ivett Horváth

   Szerintem nem igazán lehet ezt adaptációnak nevezni, sokkal jobban jártak volna, ha teljesen más neveket használnak és nem állítják párhuzamba a rajzfilmmel. Magában élveztem volna a sorozatot, de így az összes részen rageltem és sírhatnékom volt, hogy ez NEM WINX. Köze nincs hozzá, a nevek egyeznek, meg egyes karakterek képességei és ennyi.

  5. Kata Bálint

   Huh, én nem láttam a rajzfilmet úgyhogy imádtam a netflixes változatot

  6. Réka Boros

   serintem a winx club jobb még ha néha gyerekes is mint a netflixes izé

  7. Pécé

   Nem semmi, születésemtől ismerem a Winxt

  8. Bálint Angyalosy

   Egy kis baki: A Trix a mesében nem gonosz tündérek, ha nem gonosz boszorkányok 😉

  9. Lívia Homoki

   Brandont hiányolom nagyon Stella mellé

  10. Dominika Dudás

   Nézhető ha nincs más de szerintem többet is ki lehetett volna belőle hozni.Majd meglátjuk a folytatás hogy sikerül.

  11. LEONTIN DEMENY

   Remek videó volt csak így tovább.

  12. Sándor Jánosi

   Én a hétvégén néztem végig az első évadot. Nem volt rossz.

  13. Ikhoras

   Azt persze senki nem vette észre, hogy a perzseltek között nincs fehér bőrű -.-

   1. Bence Zalán Kiss

    Igaz😂🤣

  14. Nikolett Makkai

   Szint kell vallanom: Én se nem láttam se nem szerettem a Winx Clubbot.Világ életemben a konkurens csapatot a Witchet preferáltam.A szinvilága számomra tul giccses volt,de így lehet adnék neki esélyt.

  15. Ate Maga

   Winx átalakulas Magic winx enchantix

  16. Márk

   Annyira agyzsibbasztó volt ez a 12 perc + a kommentek. Most komolyan. Drága WatchMojo, komolyan az a legfőbb baja az egész sorozatnak, hogy 1 karakter nem színesbőrű a másik karakter pedig nem ázsiai hanem csak félig az? De ez ugyan úgy vonatkozik a kommentek egyes részére is. Ha visszaemlékezünk a mesére ott sem volt olyan hű de milyen sok színesbőrű/ázsia karakter. Volt Aisha+szülei , Musa, Nabu+egyszeri szereplésben a szülei és Flora. Ha a szülőket nem nézzük akkor a mesében sem fordult meg sok színes karakter. És ki garantálja, hogy a következő 2 évadban nem bukkan fel pl.: Flora vagy esetleg más eurázsiai vagy afroamerikai szereplő. Riven és Sky "lefokozásáról" meg inkább ne is beszéljünk. Riven karaktere hasonló a mesebeli szerepéhez csak annyival más, hogy nem egy bunkó f***. Sky karaktere pedig hú milyen meglepő, nem herceg, azta döbbenet. Most komolyan, azt várjuk el egy sorozattól, hogy egy lányos csilivili mesevilágot, szárnyakkal és olyan történet szállal adjanak a közönség elé amiben mondhatni csak boldogság és nevetés van? Közben úgy tegyem hozzá, hogy Brian Young a sorozat bejelentése után rögtön kijelentette, hogy a sorozat korosztálya a *Young Adult* azaz a fiatal felnőttek számokban 15-18+-ig. Kérdem én egy felnőtt vagy akár egy 15 éves hogy a f***ba nézne meg egy ilyen alapokon nyugvó sorozatot ami élőszereplős? A több mint 7 milliárd emberből megnéznék max 1 milliárdan SE. Röviden összefoglalva, ha annyira botránkozni szeretne valaki nézze meg a Riverdale eddigi 5 évadát ami ugyan úgy adaptáció és háborodjon fel ott. És ott tényleg lenne min(egy vidám zenekaros képregényből lett egy halom hulla, sorozatgyilkos, sex).

  17. Anita Breczko

   Csak azt nem értem miért Flórát kellett kicserélni egy molett karakterre, mikor JLo-ról mintázva, pont a szexiséget szimbolizálja. Amúgy a Terra is egy tök jó karakter, szerintem csak neki van személyisége az egész sorozatból, de Flórára lehet a legkíváncsibb az ember, hogy milyen lehet "életre keltve". Remélem egyszer fel fog tűnni, mert végülis létezik a sorozat világában is...

  18. DEZSŐ OLÁH

   Nem nézem a sorozatot de tetszik a változások mert ami jó egy rajzfilmben vagy animében az nem biztos hogy jól nézne ki egy élőszereplős filmben.

  19. L.e E.l

   Terra +Riven románc, Techna megjelenése, Rikki felbukkanása, Sky és Beatrix jelenet, több helyszín, több flashback, az igazgatónő visszatérése hamvaiból? Én ezekre lennék kíváncsi a második, következő évadban. ☺️

  20. zsmate 2526

   Vártam a sorozatot, mert anno min. kb. 15 éve szerettem a Winx Club-ot nézni! De a sorozatot, ahogy mostanában szokták a rajzfilmeket élővé tenni elrontották ezt is!

  21. László Balogh

   Techna valószínűleg azért nincs benne a sorozatban, mert túl drága és nehéz lenne képernyőre vinni a képességét, nagyon sok durva CGI kéne oda majdnem minden szereplésénél.

   1. Anita Breczko

    Hát igazából Technát meg lehetett volna jeleníteni Beatrix képességével és lett volna egy légtündér a Winx lányok között is. Végülis nem egyediek a alapképességek, mindenkinek a 4 elem közül tudja valamelyikek irányítani...egyéni speckók vannak, de az alap ebből jön

  22. Gellért Tömpe

   Érdekes. Ha kevésbé diverz mint az eredeti, kitör a pánik, de ha a szereplő gárda fejét kicserélik feketékre semmi baj?

  23. Laura Farkas

   Nagyon szeretem a winx clubot

  24. Martin Kovács

   Már vártam hogy mikor jön ez a videó sajnálom hogy a netflix tönkre tette a sorozatot. Illetve Bloom is kapott egy olyasmi le fokozást mint Sky.

   1. Dániel Bebesi

    A Bloom féle lefokozásra még nem vennék mérget, hiszen nem derült ki ki is ő valójában. Hiszen őt a vérboszorkányoktól mentették ki anno. Ha jól emlékszem a mesében is csak az első évad végén, vagy a második évad elején derül ki, hogy hercegnő, amikor is Dafné (tó szellem tündére, aki Blloom nővére) elmondja neki.

  25. Hegedus Tamas

   Úristen kicseréltek egy színes bőrűt egy fehérre ez vérlázító. De ha egy fehér karakter játszik egy színesbőrű akkor meg sem lehet szólalni. Áh szeretem a kettős mércét

  26. Bucbuc

   Az egészet szétcseszi az erőltetett pc, maradjunk ennyiben ha nem akartok kényszeresen szépíteni.

   1. Bucbuc

    @Diana Cavendish Szerintem senkinek nincs baja semmivel csak az erőltetéssel meg az erőszakos arcunka tolásával ezeknek. Remélem a watchmojo negatívumként felhozza a netflixes sorozatokkal szemben, hogy mindenhol retkes módon túlerőltetik a feketéket és a szexuális minoritásokat is. Sokszor elképesztően ostoba módon. Mennyire jó is ezeknek a kötelezővé tétele, aztán meg sírni a winx miatt mert túl fehér, mikor így is tele van színesbőrűvel. De nyilván nem elég, ugye a zsdanovi kvótát nem éri el. Szánalmasak.

   2. Diana Cavendish

    Én nem lepődnék meg azon se ha valamelyik karakter meleg lesz.(Nincs bajom a melegekel ha valaki betámadna a koment szekcióban)

  27. Laura Farkas

   Nagyon jo a rajzfilmes változot a winx club ban

  28. Betty Váli

   Szerintem az, aki nem látta az eredetit, legtöbbjüknek tetszik ez a változat. Nekem nem jön be, mert a régin nőttem fel. Ráadásul Techna volt az egyik kedvencem Bloom után. Szegény Roxyt meg mindenki elfelejteti 😕

  29. Laura Farkas

   Jób az eredeti win club rajz film változat ban

  30. Balázs Fifa

   Sziasztok tudom nem a video témájához tartozik de valaki nem tudja hogy mi a címe ennek a filmnek: Olyasmi rémlik hogy a főszereplő egy kamionnak a hátsó résézben van valamilyen tartályban mert asszem a elrabolták mert valamilyen papirt nem irt ala és azt mondják hogy 1 napja van hogy ezt aláírja vagy a Fehér Ház felrobban. A csávó a végén alá írja a papírt hogy ne robbanjon fel , de még is felrobban a Ház! Pls valaki nem tudja nem biztos hogy amit leirtam teljesen igy volt mint pl. hogy a Fehér Ház robban fel de valami hasonló dolog Végszó nagyon örülnék ha megtalálnám a filmet.

  31. Szabó Mátyás

   Lehetne csinálni valami top listát a Drive to survie-ről

  32. Viktória Turán

   Ebben a legidegesítőbb, hogy tényleg semmi köze az eredetihez. Olyan változtatások vannak benne, hogy csak a fejemet fogtam. Miért? Sajnos ismerve a régit, csalódtam.

   1. Novák Ajsa

    Én is így vagyok vele

  33. ynnegaf

   Még az animációs sorozatot sem láttam, de azt legalább tervezem pótolni. Ez az élőszereplős borzalom viszont már ennyiből meggyőzött, hogy ne akarjam látni.

  34. Enikő Harnos

   A gyerekkoromat tették tönkre...

   1. Gurban Dorka

    Nekem ez volt kiskoromban a kedvenc mesém és a filmesített változatában is nagyon tetszik.

   2. Yorokobi Neko

    @Alisha Arts Nekem se jőnbe nagyon a sorozat, a rajzfilmet is a ruhák meg a harcok miatt néztem, ha jól emlékszem.

   3. Alisha Arts

    Miért? A mese ugyanúgy létezik. Ha nem tetszik a film csak ne nézd meg.

  35. Szabó kincső

   A sorozat nagyon tetszett, a története jó volt de a gyermekkoromban szeretett mesehez sajnos nincs sok köze.

  36. Anna Gaál

   Én szerettem gyerekként a mesét és imádtam a Netflixes sorozatot felnőttként :D Nagyon tetszett és az első ponttal abszolút nem értek egyet, van színes bőrű karakter, ázsiai is... Nekem jobban tetszik hogy Terra nem klasszikus cicababa

   1. Anna Gaál

    Néha már kicsit úgy érzem átesünk a ló túloldalára ebből a szempontból hogy legyen minden filmben és sorozatban x más etnikumú szereplő (a nemi identitásokról nem is beszélve). Úgy gondolom túlzás máris rasszistának megbélyegezni egy filmet csak azért mert a szereplők nagyrésze fehér. Mint ahogy a szamurájokról szóló műben is túlzás a fekete szamuráj...

   2. Dániel Bebesi

    Az az igazság, hogy jobb is, hogy nem mentek a mese után és hoztak bele 100 meg 100 modell alkatú szereplőt, hiszen a világ nem ilyen, és tetszik vagy sem ez az etnikum kérdésében is így van. A rasszizmus igen is létezik, még ha ez sokunknak nem is tetszik, de a mozi világa továbbra is fehér központú (Amerika, és Európa)

  37. András Gamepost

   Igaz hogy vannak eltérések a rajzfilmmel kapcsolatban deee nézhető attól még 🤔

  38. Noncsii Channel

   Nagyon szerettem a Winx clubot 🧚🏻‍♀️😊

  39. Zsiga Viki

   Az kimaradt hogy Bloom szülei csak az évad végén tudnak meg mindent a mesében pedig már egyből hiszen otthonról viszi el Stella magával Alfeába. Nekem pl nagyon furcsa volt hogy a sztori eleje teljesen más hiszen a mesében az eredeti világban találkozik Bloom random Stellával és Stella hívja oda a fiúkat is ahol Bloom először találkozik velük (ráadásul nincs is annyi kiemelt "harcos" fiú mint a mesében) . Illetve Alfeáról is Stellától tud meg mindent és ő veszi rá hogy menjen vele nem az igazgató viteti oda. Kicsit leegyszerűsítette a Netflix de nem nagy probléma😂 Remélem a második évadba már behoznak több hasonlóságot pl Techna hiányzik onnan:( Illetve Florára is kiváncsi lennék hogyan vonnák be mert eredetileg ő volt csapattag, ja és több kiemelt harcos karaktert is remélem behoznak akik pl ott voltak még a mese első epizódjában. De amúgy nekem nagyon nagy kedvenc a sorozat már csak azért is mert nekem ez volt A mese kiskoromban.

   1. Mária Molnár

    Ha már witcherbe megkaptuk a netflixtől történet hű karakterek ábrázolását xdd

   2. Bucbuc

    @Zsiga Viki Szarkasztikusan írtam, mivel a watchmojonak ez volt a legfőbb gondja.

   3. Novák Ajsa

    @Zsiga Viki Szerintem lehet szarkazmus akart az lenni. Aztán meg lehet tévedek... 😃😇

   4. Zsiga Viki

    @Bucbuc most tényleg ezen akadunk fent?😃 ennyiből nincs elég férfi a sorozatban, vagy nincs elég molettebb személy a sorozatban. Nehogy már ez legyen a probléma hogy most ebbe a sorozatba nincs olyan sok

   5. Bucbuc

    Az sokkal fontosabb, hogy nincs elég fekete a sorozatban. :)

  40. Novák Ajsa

   A "Trix" nem gonosz tündérek, hanem boszorkányok. Így hívni őket úgy hangzik, mintha egykor ők "jó" tündérek lettek volna, aztán meg át álltak a sötét oldalra.

   1. Novák Ajsa

    @Anita Breczko Egy szóval semondtam, hogy nem léteznek😃

   2. Anita Breczko

    A sorozatban is léteznek vérboszorkányok, akik erejüket gyermekek meggyílkolásából nyerték. Szerintem Beatrix is vérboszorkány, csak még nem derült ki.

  41. Szilveszter Tolnai

   Tudom hogy srác vagyok de ezt a mesét annó én is néztem és szerintem ez az új netflixes valami el lett gányolva

   1. Bence Szoboszlai

    Én is néztem😅😂

   2. Eszter Göttli

    Végre opyan komment amivel egyet értek. Bár lány vagyok... Ennek a videónak az alapján mégkevésbé van kedvem megnézni a sorozatot.... A mese úgy volt jó ahogy volt... Bár a fiú tündérek, lány specialisták ötlete tetszik de a többi nem... 😒

   3. Dávid Garai

    Én is néztem...

   4. Betty Váli

    Na, végre két fiú, akinek van elfogadható véleménye 😆🤝🤝

   5. MesterKris32 [Déri Kristóf]

    Hát én is fiú létemre néztem. Nekem is inkább a rajzfilm tetszik.

  42. Dániel Nagy

   Én majd a Redwall adaptációra leszek kíváncsi.

  43. KAndrea92s

   Van netflixes feldolgozása? :O

  44. Sue Hamelion

   Én régebben néztem pár részt a rajzfilmből, szerettem,bár nem kiemelkedően.Mégis számomra a Netflixes verzió jobban bejön, érdekesebb és izgalmasabb.Nagyon várom a 2. évadot.

   1. Anita Breczko

    Nekem a rajzfilm kb egyenlő az egész gyerekkorommal, de igazából nekem is tetszik a sorozat. Vérzik a szívem Flóráért, még egyik farsangon is ő voltam, de Terra karaktere kb az egyetlen akinek van értékes személyisége. A sorozat meg tényleg sok logikus részletet adott hozzá a történethez, tényleg látszik, hogy felnőtteknek szánták. Ez is tök szimpi, mivel az igazi Winx rajongók már felnőttek és igazából ugyan annak a célközönségnek gyártottak egy élőszereplős változatot. Az elmetündér pedig sztem egy zseniális ötlet, nekem nagyon tetszik:)

  45. Míra L.

   Nekem tetszett a történet, de a karakterek szerintem pocsékok. Legalábbis Sky és a winx lányok. Beatrixt és Riven persze kivétel de nekem annyira nem jött be a többi... Én már várom a második évadot és kiváncsi vagyok a történetre, de őszintén remélem hogy több lesz a karakterfejlődés mint ebben az évadban.

  46. Máté Miholics

   Én a rajzfilmet nem néztem régen de a netflixest imádtam

  47. bogdán Lali

   Tetszet , és még idén jöhetne a következő is a következő is 😀

  48. Timi Béres

   Ha egy különálló sorozatként tekintünk rá semmi baj nincs vele,itt-ott egy picit meh,de nekem tetszett a hangulata és az új fejlesztései,a szereplők többé-kevésbé

  49. Himesházi Dóra

   Nagyvonalakban azért megvan a történet, és nekem így is tetszik😁.. már nagyon várom a második évadot 😍

  50. Sára Ágoston

   Imádom a "Végzet: A Wingx Saga"!!!!

  51. Diana Cavendish

   Nekem a netflix változat nem tetszik. Maradok a réginél

   1. Novák Ajsa

    Ja, én is így vagyok vele....

  52. SMG4 HUNGARY

   Nem lesz olyan hogy top 10 nagy különbség a joss wheldon és a zack snyder igazság ligája között?

   1. WatchMojo Magyarország

    Holnap kiderül 😉