Top 10 legnagyobb változtatás Zack Snyder: Az Igazság Ligája című filmben

23 E megtekintés4

  ℹ️ Ebben a videóban az fogjuk bemutatni, hogy Zack Snydernek milyen elképzelései voltak az Igazság Ligájával kapcsolatban, Joss Whedon
  filmjéhez képest. #IgazságLigája #SnyderCut #WatchMojo_hungary
  Előző videónk:
  ► Top 10 különbség a "Végzet: A Winx Saga" és a "Winx Club" között hugets.info/show/14alZ73JvqhryaA/vide.html
  🤝 Az epizódot az Unibet Magyarország támogatta. Ha további érdekes és izgalmas, sportokkal kapcsolatos beszélgetős és informatív tartalmakra vagy kíváncsi, akkor mindenképpen nézz át az Unibet Magyarország HUgets csatornájára, amit ezen a linken keresztül érhetsz el: hugets.info/like/FT5nbb-hRrINtwmQaWRogg.html
  🗣️ Narrátor: Parrag Zsombor
  zsomborparrag
  🌍 A csatorna a WatchMojo Network hivatalos magyar csatornája.
  This Channel is owned by WatchMojo.com
  Szinkronstúdio (localizations) by Special Effects Media - speceffectmedia.hu/

  Közzététel: 26 napja

  Megjegyzés

  1. Dániel Pintér

   Végre éledezik a DC 😁😁👍

  2. Raul Wass WasBorn

   Hát ez sokkal sokkal jobb lett, imádtam minden percét :) Superman ❤️

  3. Árpád Tinka

   Szerintem ha ezt a verziót mutatják be alapból, a DCEU bizony máshol tartana manapság. Akár a Marvel szintjén vagy még feljebb. Komolyan fontolgatom, hogy ha valahonnan sikerül megszereznem ezt a változatot, a Whedon-féle megy a kukába.

  4. Major Máté

   Szerintetek Thanos vagy Darkseid az erősebb?

   1. SZGYF Parád

    Thanos egyértelmű

  5. Kovacs Attila

   Snyder azt irta hogy nem lesz folytatas. Csak megmutatta hogy mi lehett volna ha... (cimszoval)

  6. Seth

   Nem lesz folytatás. Warner is kijelentette, hogy nem kérnek már Snyderből. Legalább engedték, hogy ezt a filmet bemutassa.

  7. Tóth Gergely

   Mérhetetlenül magasabb szintet képvisel a '21-es verzió a '17-eshez képest. A 4 órás játékidő... király volt. Hasonlóra készültem évekkel ezelőt, de csak csalódtam. Legyünk őszinték: Joss Whedon elb@szta anno. Nem azt mondom, hogy a verzió tökéletes lett, de messze-messze felülmúlja elődjét!!! Ha a DC alkotások ilyen szinten maradnak, eskü vért fogok izzadni, hogy eldöntsem: MARVEL vagy DC.

  8. Norbert Varga

   Ujabb kiadás 10000 -szer jobb....nem eértem miért nem lessz folytatás???!!!

  9. Bálint Jankovics

   Én hiányoltam Zöld Lámpást, Atom-ot, a Blue Beetle-t, és Firestorm-ot, de ennek ellenére hatalmas film lett, kár hogy egyelőre nem tervezik folytatni. A Nightmare jeleneteket imádtam a legjobban, nem Joker, hanem Flash miatt. Ugyanis a betervezett 2022-es Flash film a Flashpoint-ról fog szólni, és remélem, hogy Flash megkapja azt a nagyon fontos szerepét, amit mindig megkapott a képregényekben. A földek között való utazás, az időben való visszamenés, és az idő visszapörgetése, amit mutatott is a filmben. Flash-nek egyszerűen JÓ NAGY SZEREP KELL hogy jusson.

   1. Bogdán

    Én eltudnám képzelni a Grand Gustint Flashként a filmbe,csak sajnos nem ő lesz.

  10. Zoltan Petofi

   ez az az eset amikor nem is ertem hogy mi vette ra oket hogy azt a szart adjak ki am ituti bukas volt ezzel szemben. Ha akkor valami ilyesmi lett volna belole akkor ma a DC universe is egy jo brand lenne tobb filmmel.

  11. Gábor Vass

   Ha másra nem is, arra jó volt, hogy megmutassa a nagy stúdióknak, hogy ha nem dumálnak bele mindenbe és kreatív szabadságot hagynak a rendezőnek akkor jobb film tud születni, mintha lépten nyomon megvétóznák a rendező döntéseit és kompromisszumokra kényszerítenék

  12. Botond Farkas

   Nem lesz fojtatás sajnos mivel Zack snyder a 2017 es igazságligáját tartja kánonnak.

  13. Tamás Trpik

   Megvallom őszintén. Ez egy egy gyorsan septibe össze dobott valami. Nagyon gagyi utómunkával. Jó pár rész van olyan mikor a 80's évek filmjei jutottak eszembe.( katasztrofális CGI). Érdemes megnzézni az anazonok lovaglását mikor mentik a kockát. Ilyen hatalmas szart már régen láttam. Történet még csak hagyján, de 1- órát nyugodtan ki lehett volna szedni belőle.

   1. András Nagy

    Szerintem is. Ez a akár egyetemisták hobbiprojektje is lehetett volna.

  14. János Horváth

   Ezzel az a baj h folytatás nem lesz.. Új batman új superman (fekete superman) itt megint el lett vágva a fonal.. Az ilyenekkel ba..a el a DC állandóan újít.

   1. Szilveszter Dósa

    Ennek a filmnek épp az volt a koncepciója, hogy folytatás úgyse lesz, ezért Snyder MINDENT megmutat, amit valaha meg akart mutatni... ez egy 4 órás kosztümös pornó, kifejezetten a hardcore fanoknak, akiket már az felizgat, hogy Superman a színes helyett fekete jelmezben van.

  15. Juhasz Greta

   Nagyon jó vidi lett. Nekem nagyon tetszet a Snyder cut az biztos hogy jobb volt mint az eredeti. És evek óta arra vartam hogy lathassam Jared Jokerét (mert én nagyon szeretem, tudom nem mindenki (de ez az én veleményem)). A 4 óra nekem kicsit sok volt szoval részenként néztem. De nekem tetszett.

   1. Juhasz Greta

    @Szilveszter Dósa Nem tudom nekem akkor is tetszett/tetszik

   2. Szilveszter Dósa

    Én is kíváncsi voltam Jokerre, de őszintén szólva nagyon látszik, hogy Snyder nem akarta beletenni a filmbe. Az utolsó előtti jelenetben bukkan fel, és kb. csak azért ő mondja el a gyerekről szóló monológot, hogy legyen valami indok a szerepeltetésére.

  16. A random person

   Már megint Leto már megint .... nagyon remélem hogy most jobban fogja jokert alakitani .

  17. Brigitta Bene

   Tény,hogy sokkal jobb volt mint az első változat,de nekem valahogy nagyon sok volt ez a négy óra. A rengeteg indokolatlan slow motion meg wonder womannél a folyamatos huhógó nő elég idegesítő volt. Mindezek ellenére azért élvezetes a film,a végső csata pedig kimondottan látványos.Egyszer mindenképp megéri megnézni.

  18. András Nagy

   Flash kegyetlenül idegesítő. Neki a képregényekben és a nem olyan régen futott sorozatban is ilyen cringe személyisége volt? (Nem ismerem a karakter régebbi megjelenéseit.) Sírtam szinte a szekunder szégyenérzettől a poénjait hallgatva.

   1. András Nagy

    @Szilveszter Dósa Furcsa a humorod. (Mondjuk én meg az a személy vagyok, aki a disznóvicceken és a kemény feketehumoron tud csak nagyokat nevetni, szóval ne vedd magadra :D.)

   2. Szilveszter Dósa

    Ne má'... amikor a mentőakció közben zsebre rakja a virslit, és utána azzal eteti a kutyákat, az volt az első pillanat, amikor őszintén el tudtam nevetni magam a filmen.

  19. Gergő Horváth

   Ha van igazság a földön a snyderverse folytatódik. Folytatniuk kellene, ez a legkönnyebb út. A marvel ráadásul megint építkezik, és nincs meg bejelentve új bosszúállók film sem. Most lehetne a legkiegyensúlyozottabb a 2 stúdió "versenye".

   1. Szilveszter Dósa

    A Marvelnél úgy írták ki a két vezér-szuperhőst, hogy mindkettejüknek megvolt a kijelölt utódja a Sólyom, ill. Pókember személyében; és rajtuk kívül csak a Fekete Özvegynek kell búcsút inteni (az önálló filmje előzményfilm lesz). Az eredeti Bosszúállók-gárdából megmaradt Hulk, Sólyomszem és Thor; a később csatlakozottak közül Wanda, Doctor Strange, a Hangya, a Fekete Párduc, stb. Szó sincs róla, hogy a Marvel a nulláról kezdene újra mindent. Hozzáteszem, a DC sem a nulláról fog újraindulni... nekem az a tippem, hogy ez egy fél-reboot lesz: az Acélember, a Batman v Superman, a Suicide Squad és a Justice League ki lesz dobva a kukába, és a Wonder Woman-Aquaman-Shazam! filmektől fognak elindulni. De annyival biztosan előrébb tart a Marvel, hogy ők még a fő szuperhőseik és gonoszuk elvesztése után is pontosan tudják, mit csinálnak, miközben a DC-nél egyelőre csak tippelhetünk, hogyan fogják ezt megoldani.

   2. Gergő Horváth

    @Szilveszter Dósa A kiegyensúlyozott versenyt arra értettem, hogy most lehetne történetben "ugyanott" a két stúdió. Mivel egy saga már véget ért a marvelnál újra kezdenek mindent, új hősöket vezetnek fel, új történeteket hoznak, amik mind valamifelé visznek. Mintha megint 2008 lenne. A dc most a liga film után építhetné a maga világát párhuzamosan a marvel második sagajaval. Liga filmek, önálló filmek, amik hol lazább, holszorosabb szálakkal kapcsolódnának egymáshoz. Mindezt kb 5-6 év alatt megcsibálhatnák. 10-13 film alatt kiépíthetnének egy világot egy nagyívű sztorival. Lezárnák a Snyderverset, majd reebotolnák az egészet. A színtet hagyjuk. Ki mit preferál te, ahogy látom marvelt. De a mostani liga film az én szemeben Bosszúállók szint közelben van. De nem hiszem, hogy egy sötét világ jobb lenne, mint egy Aquaman. Ha meg a pénzt nézzük az első dceu filmek többet hoztak, mint az első mcu filmek.

   3. Szilveszter Dósa

    Kiegyensúlyozott versenyről majd akkor beszéljünk, amikor nem kell 4 órás terjedelem a leggyengébb Marvel-filmek szintjének megütéséhez... ill. akkor térjünk vissza rá, amikor az első Wonder Woman-film szintje nem a maximum, hanem a minimum lesz.

  20. Levi & Csanád

   Ki jobb? Darkside vagy Thanos

   1. Szilveszter Dósa

    Ez most komoly kérdés? Thanos sok filmes felvezetés után két teljes filmen keresztül volt vásznon; az ikonikus egysorosoktól kezdve ("A valóság néha kiábrándító") a személyes drámán át (amikor ledobja a saját nevelt lányát a kőért) a vérfagyasztó jelenetekig bezárólag (ezt nem is állok neki sorolni, rengeteg volt) minden megvolt benne, aminek egy kultikus főgonoszban meg kell lennie. Ezzel szemben Darkside-nak alig néhány mondata volt eddig; hosszú távon lehet belőle egy Thanos-szintű főgonosz, de most még nagyon messze áll tőle.

   2. Tamas németh

    Darksied

   3. Gergő Horváth

    Mindkettő jó. Én úgy vagyok vele, Thanossal valamilyen módon szimpatizálunk, Darkseidtól rettegünk.

  21. taloscsongor

   #restorethesnyderverse

  22. Spani

   Nagyon bízok benne, hogy folytatják :) de sajnos kicsi esély van rá...

  23. Sándor Varga

   Pont tegnap néztem meg.Amennyire utáltam az "eredetit"ez a Snyder-es elképesztően jó lett.

  24. Attila Szeibert

   Imádtam minden egyes percét a Snyder-Cutnak, vagy inkább rendezői változatnak.

  25. Steven Grape

   Sok kritika lehúzza,de nekem jobban bejött,mint az első verzió.Mondjuk Flash kicsit sokat volt"betépve" pedig ő villám,de jobb volt,szerintem....

  26. erik csato

   Annyira sajnálom, hogy nem Snyder verziója lett kánon

   1. János Miklós

    @Márton K Ebben mondjuk igazad van.

   2. Márton K

    @János Miklós Miért lenne totál káosz? A Batman egy különálló film lesz, nem Affleck Batmanének rebootja. Úgy mint a 2019es Joker. Mivel az a Batman egy sokkal fiatalabb a pályája kezdetén járó karakter. Míg Affleck Batman-e egy jóval idősebb karakter aki hosszú évek óta tevékenykedik Batmanként. Szerintem a kettő teljesen elkülöníthető lenne. És Pattinson Batmanét nem kötnék össze az eddigi filmekkel és egy földhöz ragadtabb Batmant fogunk látni legalább is remélem. Jó lenne ha folytatnák a történetet amit Snyder felvezetett. Szívesen megnézném hogy hogyan jutunk el a filmben felvezetett nightmare sequencehez, ahol Lois Lane halott és Superman Darkseid oldalára áll.

   3. András Baróti

    @Dániel Czerovszki Ugyanaz a végeredmény, Cyborg és Superman szétszedi a 3 dobozt, így teljesen mindegy ki melyiket veszi magának kánonként, mert bármelyikre ugyanazt a folytatást lehet építeni. Weadon verzióra is jöhetne Darkseid, ha annyira akarnák, semmi olyan lényegi dolog nincs egyik verzióban sem, ami ellent mondana egymásnak, a Snyder verzióban bővebben ki vannak fejtve a karakterek, és más a cgi, de Batman rémálmát leszámítva semmilyen lényegi különbség nincs a zárásban, a Marsbéli Vadász eddig is adott volt, őt bármikor behozhatják.

   4. János Miklós

    @Lori Domotor Igen de ez a hajó már elment..ha ezt folytatnák akkor lenne Pattinson Batmen meg Affleck Batman totál káosz lenne az egészD

   5. Lori Domotor

    @Dániel Czerovszki akkor ez szívás.

  27. MrFlpman1

   Szereplők nélkül nehezen lehetne folytatást csinálni, persze lehet új színészeket alkalmazni, de 4 embert is újra megint meg kellene szokni. A vámpíros srác batman-je meg nem tudom, hogy mennyire illene bele ebbe, az inkább olyasmi lesz mint a Joker volt, hogy egy teljesen külön storynak jó lesz, de ennyi. A multiverzumot meg kinyírták a flash-ben. Ezt a változatot adták volna moziban, most a folytatást nézhettük volna meg......

   1. David Kosiba

    Miért lennének új szereplők? Pattinson Batmanjének semmi köze Afleck Batmanjéhez , Henry Cavill továbbra is Superman , semmi hivatalosat nem mondtak arról, hogy már nem Superman , az új fekete Superman gyakorlatilag olyan lesz mint a Joker film vagy a Pattinson féle Batman , Aquaman , Wonder Woman és Flash már dolgoznak a folytatáson szóval ők sem mennek sehova , az egyetlen aki tényleg ki lett rúgva az Ray Fisher (Cyborg) , de ne legyünk olyan biztosak abban, hogy nem fogják visszavenni , James Gunn-t is visszavette a Disney , az is elég lehetetlennek tűnt

  28. P- AdamBaD

   De ez most folytatás vagy újrajátszás? :D van értelme?

   1. Máte Szűcs

    Inkább nézd úgy hogy egy teljesen új film.

  29. ketezeregy

   Hát, ha lesz folytatás az megint egy fülét farkát behúzó szarszagú produceri vágás lesz, hogy aztán 4 évre rá esetleg lehessen belőle egy normális rendezői. A DC filmek átka az a nagyképű gőg ami kijelentette, hogy nem akarják azt csinálni mint a marvel.. mondjuk nekik nem is volt egy kompetens karakterük az egész moziverzum összefogására. Marketingesek meg pénzemberek hoztak döntéseket aminek a közelébe egy kreatívot se engedtek. Ráadásul a moziba küldött vagat a kánon... Szóval a DC moziverzumot el elehet szépen engedni :/

   1. Szilveszter Dósa

    @Black Caurter azt ütötték, csak nem a csúcsát... amiben az a szomorú, hogy a nolani Batman-trilógia simán pariban van bármelyik Marvel-filmmel - ehhez képest a DC filmes univerzumából csak a Wonder Woman első része mondhatja el magáról ugyanezt. Ilyen jó alapról ekkorát bukni az évtized egyik legnagyobb filmes csalódása.

   2. Black Caurter

    Szerintem kár még temetni, nagyon király karakterei vannak a DCnek, de filmek terén tényleg már haldoklik... de egy jó rendező sokat tud kihozni a karakterekből. pl. WW1 vagy a Shazam, Snydercut is jók voltak, SZERINTEM ütötték a Marvel színvonalat.

   3. ketezeregy

    @Sz. N. Nem kötelező :D

   4. Sz. N.

    Nem értek egyet

  30. wetrzwqgrh

   Én nem vagyok Snyder fan, de ez a verzió sokkal jobban illik a DC univerzumba. 4 óra a film, ami kicsit riasztó is, de végül pozitív a mérleg nyelve, nem bántam meg a megnézését. Ja a képarány furcsa ma már. :D Egyébként szerintem nem lesz folytatása, inkább a karakterek külön mennek tovább én szerintem.

  31. PDLev1

   sajnos ez nem számít bele a dceu-ba ez csak a "realese snyder cut" miatt volt nem tesz semmit hozzá csak kapcsolódik és még mindig a weadon féle igazság ligája lesz az alap amire építkeznek:(

   1. András Baróti

    Ez nézőpont kérdése, bárki beleszámíthatja, nincs semmiféle olyan dolog ami más építkezést adna, mivel a végkifejlet ugyanaz, Cyborg és Superman szétszedi a 3 dobozt, ebben nem térnek el, és Weadon verzióban is hallható Darkseid neve egy alkalommal, tehát az a vonal sincs elvágva, hogy érkezhetne,ha akarnának többet kihozni belőle. Ami nincs végkifejletre a Weadon verzióban az Batman rémálma, és a lehetséges posztapokaliptikus jövőkép, ellenben a végkifejlet, amire építkeznek a dobozok szétszedése az ugyanaz, Weadon verziót alapul véve, ugyanúgy megjelenhet Darkseid egy későbbi filmben. A karakterek kibontása, és egy-két mellékszál pl. Cyborg apja, csak hozzátesz, de nem különösebben módosította a végeredményt. A Marsbéli Vadász, meg már 65 éve létezik, és a 2013-as acélemberben is benne volt katonaként, így szintén nem befolyásolja semmi, hogyha akarják akkor alkalmazhatják.

  32. Dániel Czerovszki

   Ami kimaradt: 1. Silas Stone, Cyborg apja halála 2. Lois terhessége 3. Ryan Choi, a későbbi Atom megjelenése

   1. Dániel Czerovszki

    @wetrzwqgrh Igen, láttam. Ahogy láttam a moziverziót is, amiben életben marad. Ezért írtam, hogy kimaradt a legnagyobb változtatások listájáról.

   2. wetrzwqgrh

    Cyborg apja meghal a Snyder verzióban a lézer által.

  33. Tamási László

   Szerintem semmivel sem lett jobb...

   1. Ray Kiss

    Mind2💩

   2. András Nagy

    @Sz. N. Nekem sem tetszett. A 2017-eset nem láttam mondjuk. De ez nem volt egy jó film. Nem vagyok elfogult a Marvel felé, de az Avangers filmek ennél ezerszer jobbak.

   3. Gergő Horváth

    @Sz. N. Miért? Nem jöhet be mindenkinek. Ez a véleménye. A többségnek tetszett. Ez a fontos.

   4. Sz. N.

    @Tamási László van baj akkor apukám 😃

   5. Tamási László

    @srobiz Igen meg, végig szenvedtem a 4 órát és nyugodt szívvel mondom azt, hogy helyenként a 2017es még jobb is mint "ez".

  34. MduoM

   Szerintem az egyik legnagyobb változtatás a film egyik utolsó jelenete volt, jó, persze ugyanazokat a karaktereket láthattuk benne, de a témája és ennek lehetséges következményei teljesen megváltoztak, az eredeti filmben a Deathstroke és Lex Luthor közti párbeszéd témája a leendő Árnyak Ligája megalapítása, míg a Zack Snyder verzióban (SPOILER) a Deathstroke és Lex Luthor közti párbeszéd témája az, hogy Deathstroke személyes ügy miatt ingyen megölné Batmant és ennek segítése miatt Lex Luthor megosztja Deathstroke-al ki is valójában Batman valódi személyazonossága (Bruce Wayne) szerintem ez merőben más, mint az eredeti filmben, kíváncsi lennék ennek következményére, vagy más szóval inkább nézném ezt, mint a DCEU-s Árnyak Ligáját.

   1. Seth

    @MduoM A The Batman filmnek semmi köze nem lesz a DCEU-hoz. Ez egy teljesen különálló film lesz. Ezt a színészeken is lehet látni (főleg a Gordont játszó színészen). Szóval ez inkább olyan lesz, mint a Joker.

   2. MduoM

    @Seth a DCEU eddig csak egy Batman filmet jelentett be Robert Pattinsonnal, ami az egyik előzményfilm a DCEU-ban, ezzel a filmmel kapcsolatban pedig még csak említést se tettek Deathstrokeról, abban a filmben Rébusz lesz a főgonosz.

   3. Seth

    Az a Luthor-Deathstroke jelenet megágyazott volna Ben Affleck Batman filmjének, amiben Deathstroke lett volna a főgonosz.

  35. Andor Olasz

   1. Még nem láttam ezt a változatot, de nagyoooon jól néz ki! 2. Darkseid és Joker nagyon királyul néznek ki!

   1. Andor Olasz

    @Attila Bolf Ja és ez nagyon kár

   2. Attila Bolf

    Pedig pont ennek a két karakternek van vagy 20mp játékideje a 4 órából :D

  36. Rafi_easyknight_

   Sajnos valószínűleg sehogy. a Moziknál nem kaszált akkorát, mint szerették volna, a Snyder Cut pedig inkább lett közönségkedvenc, mnit pénzcsináló...

  37. Az Alien

   A legnagyobb váltoozás az lett hogy egy szarból egy király filmet csinált! :) Darkseid király lett :)

   1. Szilveszter Dósa

    @Millei Renátó nem mondtam, hogy hülye az, aki szereti a pornót :P de attól még pornó marad.

   2. Millei Renátó

    @Szilveszter Dósa És ezt a 4 órás kosztümös pornót imádják annyian, érdekes, biztos véletlen és az emberek hülyék 😃

   3. Szilveszter Dósa

    Ez nem egy film, hanem 4 órás kosztümös pornó a DC-rajongóknak... ott kaptam először agyvérzést (azért "csak" fél óra után, mert addig a tök felesleges, a sztorit és a karaktereket sem építő mellékszálakon bosszankodtam), amikor megjelent Steppenwolf egy dimenziókapun, vagy a mi a fenén keresztül, és mi a zseniális terv? Bezárni őt egy kriptába... az ellenségnek meg se kottyan, "cserébe" jó sok amazon meghal. Ezt a haditervet csiszolták évezredeken át?

   4. Millei Renátó

    @CsabeZ "Mégis hogyan vezessek fel és mutassak be egy csapatot két órában? Oké, meg lehet csinálni, meg is csinálták" Egyébként egyszerűen. Snyder nyers változatából ki lehet hozni két órát, a gond az volt, hogy Whedon a 4 órás anyagból 1 órát hagyott meg, és ehhez forgatott plusz egy óra poénkodást, hogy meg legyen a Marvel szint.

   5. CsabeZ

    Azért megnéztem volna az eredeti tervek szerint hogy csinált volna ebből 2 órás filmet Snyder mint ahogy 2017-ben Wheldonnak kellett.

  38. Ricsi CN

   Szerintem a dc-nek nem való a filmes univerzum. Nekik inkább a rajzfilmes és élő szereplős sorozatok mennek jól. Meg még a rajzólt filmek is amik nem egy univerzumba való, csak úgy vannak. Ez a filmes univerzum nagyon eröltetet és elöbb mutatják be a karaktereket a csapatos filmekben mint a sajátjukban.

   1. Szilveszter Dósa

    @Gergő Horváth amíg 4 órás filmidő kell egy olyan műveletsorhoz, amihez normál esetben 2 óra áll rendelkezésre, addig van gond. (Ráadásul az is csak szűken-szépen: pl. a főgonosz Steppenwolf (ill. Darkside a fő-főgonosz, de ő alig van a filmben) még a rendezői változatban sem kapott olyan mély jellemrajzot, mint a Batman v Superman agyonszidott Lex Luthora.) Ez egy olyan "koncepció", amivel a DC megszívatta saját magát. Nem véletlen, hogy a Justice League 2-vel már messze nem sietnek ennyire. (Ahogy az sem véletlen, hogy Snyder rendezői változatát engedték megjelenni. A Warner újragondolja a DC-moziuniverzumos koncepcióját, és közben bűnbakokat keres a korábbi kudarcokért - ez lett Joss Whedon, a Justice League-et "elmarvelesítő" rendező. Mintha őt nem is a Warner tette volna meg főrendezőnek, és nem azért került volna pont ő oda, mert a Batman v Superman és a Suicide Squad kudarcai után szemléletváltást akartak...)

   2. Gergő Horváth

    @Szilveszter Dósa Nem hiszem, hogy hibás lenne ebben a logikám. Azt mondtam, hogy ha egy csapatfilmben a karakterek jelenléte sztrori szerint indokolt es kellően ki vannak fejtve, akkor nincs gond. Akkor se ha nem volt elötte a filmjük. A JL most jól csinálta. Cyborg egy jó sztorit kapott. Továbbvitték Batmant és Wonder Womant. Véget ért Superman karakterútjának egy szakasza. Utaltak Flash és Aquaman múltjára. Egy sima filmnél ez ennyiben is maradna itt viszont adva vannak az univerzum adta lehetőségek. Aquaman sztoriját a késöbbi filmjében kibontják. Flashel hasonlót kéne csinálni. Batmanel is. A dcau első filmje a flashparadox, a második egy liga film, a War. Feleannyira nincsenek kibontva benne a karakterek mint itt, ott is késöbb jöttek a karakterfilmek. Szóval szerintem nem csak egy út van ilyen téren. Az a szép, bogy lehet játszani ezzel, mint oly sok mindennel az ilyen filmek esetén.

   3. Szilveszter Dósa

    @Gergő Horváth ez a film a bizonyíték rá, hogy téves a logikád. Snyder közzétett egy őrülten hosszú, 4 órás (!) rendezői változatot, amit első megnézésre fel sem lehet fogni a maga teljességében; de még így is olyan szálak vannak benne, amelyekbe vagy nem ment bele kellő mélységgel, vagy épp ellenkezőleg: tök felesleges volt betenni a filmbe. Egy dolog, amikor a számtalan kidolgozott karakter mellett két új - akkor még - mellékszereplőt kell felépíteni, és egy másik úgy nekiállni a Justice League-nek (tehát, "A" Justice League-nek...itt még azt se lehetett eljátszani, amit pl. A galaxis őrzőiben, ahol nevetséges egyének váltak csapatként hőssé), hogy egészen addig egyetlen főszereplő kapott saját filmet - a film első felében halott, emiatt alig szereplő Superman. A Justice League-ben a nulláról kellett felépíteni Aquaman-t, a nulláról kellett felépíteni Cyborg-ot, a nulláról kellett felépíteni Flash-t, ki kellett dolgozni a két főgonoszt (ebben még a bővített verzió is hagy kívánni valót maga után); foglalkozni kellett Batmannel, Wonder Womannel; Superman visszahozása miatt Lois Lane-re és Marthára is kellett időt szánni (előbbit túlzásba is vitték), és kapcsolódni kellett a Batman v Supermanhez, és meg kellett ágyazni a folytatásoknak, és a saját cselekményét is fel kellett építeni... ha a szuperhősfilmek kapcsán bevett 2-2,5 órás menetidőben gondolkodunk (márpedig a stúdiók abban gondolkodnak, és okkal), akkor legalább 2, de inkább 3 film kellett volna mindehhez. Ezért fontosak az univerzum-építés szempontjából az előzményfilmek.

   4. Ricsi CN

    Ezzel a karakter bemutatásal megfogtál.

   5. Gergő Horváth

    Az ilyen érvet sose értettem. Ha az előszereplős filmjeikbe is beletennék azt, amit a rajzfilmekbe semmi gond nem lenne. A karakterek feltűnésének kritikáját meg baromságnak tartom. Tök mindegy hol bukkan fel először egy karakter, amig a háttere valamilyen szinten megmagyarázásra kerül és a sztori indokolja a jelenlétét. A marvel is szakított már ezzel. Fekete párduc és Pókember is csapatfilmben mutatkozott be, utána jött saját filmje. Mikor még nem voltak filmes univerzumok mit gondolsz hogyan mutatták be a karaktereket csapatfilmben?

  39. Helal Nurgali

   Milyen durva, hogy az alap ugyanaz volt, de a megvalósítása vagy 10x jobban jött ki Zack Snyder-nek.

   1. Jozsef Virag

    Százalékban nekem 25%ban tetszett a 2017 verzió, a 2021 pedig 95% ....

   2. Szilveszter Dósa

    @David Kosiba nem azt mondtam, hogy "pár felesleges jelenet" van benne, hanem hogy tucatjával vannak benne felesleges jelenetek. A film legalább negyede olyan utalgatásokkal van teletömve, ami a hardcore fanoknak biztosan tetszik, de a film fő szálához csak erőltetetten, vagy épp sehogy sem kapcsolódik.

   3. David Kosiba

    @Szilveszter Dósa Micsoda problémák , lassítások meg pár felesleges jelenet 😱 , ez egy Snyder fiom , persze hogy lesz benne lassítás , a pár felesleges jelenet meg gyakorlatilag nem számít mert ez nem mozi film , akár mikor meg lehet állítani és folytatni máskor ha túl hosszúnak érzed ahhoz hogy egyszerre nézd meg

   4. Szilveszter Dósa

    Pontosabban kétszer jobban jött ki... kétszer olyan hosszú, mint a '17-es verzió, aminek megvan az a haszna, hogy a filmbe zsúfolt kb. kétszázcsilliárd új karakter majd' mindegyikére jut elég idő - a snyderi céltalan szuperlassítások és a tucatjával beledobált felesleges jelenetek mellett is.

   5. Joe Farkas

    Azért valljuk be, elég volt csak a hibákat kijavítania :D

  40. Levente Barna

   First