Top 10 zenész, akik majdnem meghaltak a színpadon

53 E megtekintés6

  ℹ️ Ebben a videóban olyan eseteket fogunk bemutatni, amikor egy koncert majdnem (és néha tényelegesen is) tragédiába fulladt és az előadó halálközeli élményét a nagyközönség is végignézte. #Zene #Music #WatchMojo_hungary
  Előző videónk:
  ► Top 10 alkalom, amikor King Kong beast mode-ba kapcsolt hugets.info/show/pp-Lp9HLtWt4t3Y/vide.html
  🤝 Az epizódot az Unibet Magyarország támogatta. Ha további érdekes és izgalmas, sportokkal kapcsolatos beszélgetős és informatív tartalmakra vagy kíváncsi, akkor mindenképpen nézz át az Unibet Magyarország HUgets csatornájára, amit ezen a linken keresztül érhetsz el: hugets.info/like/FT5nbb-hRrINtwmQaWRogg.html
  🗣️ Narrátor: Parrag Zsombor
  zsomborparrag
  🌍 A csatorna a WatchMojo Network hivatalos magyar csatornája.
  This Channel is owned by WatchMojo.com
  Szinkronstúdio (localizations) by Special Effects Media - speceffectmedia.hu/

  Közzététel: 23 napja

  Megjegyzés

  1. Koni

   Gg allin is lehetett volna

  2. LPS Linda

   Kimaradt: Bobby Blitz, az Overkill énekese. Egyszer a hangszála szaadt el egy ordításától amit megműtött, egyszer pedig egy hatalmas ordítástól agyvérzést kapott, abba már bele is halt.

  3. Reka Szabo

   Én azt hittem Arianánal a Manchester koncertet fogja megemlíteni az sokkal durvább volt és lehet nem ő volt a célpont de ugyan úgy veszélyben volt

  4. Luna Gacha

   Billie majdnem össze esett egy koncerten. Úgy vették észre,hogy kezdett furcsán viselkedik és aztán lefeküdt és nem bírt fel állni. És a mentők el is vitték.

  5. :D Gergő

   Egy hangszálon múlott az életük

  6. Chu Chu Gacha

   Én egyszerűen rengeteget tudok, így inkább nem is írom le... XD

  7. Anasztazia Szulcsanyi

   Gondoltam, hogy Adriana benne lesz, de azt hittem, hogy a terror támodásos koncertje lesz benne az is durva volt ám és halál közeli élmény.

  8. jahxvro17

   XXXTentacion revenge tour?

  9. Po3ni x

   Missh le esett a szinpadrol mert fel ált a mélynyomóra

   1. Luna Gacha

    Itt nem magyarokról van szó.

  10. dávid tar

   Leszakadhatott volna az a lift!

   1. Ionescu

    XD

  11. Dóri

   A Guns 'n Roses rock 'n roll stílusban játszottak. Vagy csak ém vagyok félreinformált?

   1. Sándor Szilágyi

    @Levente Borbély A glamhoz hasonló, de annál mocskosabb zenét... A korrekt elnevezés: sleaze

   2. Dóri

    @Levente Borbély köszönöm válaszodat💙💚

   3. Levente Borbély

    Hát én nem Rock N’ Roll-nak nevezném. Rock N’ Roll-t a korai Beatles, meg Elvis játszott. A Guns N’ Roses inkább Hard Rock vagy Glam Metál együttes.

  12. KoM

   Andy Black amikor leesett a színpadról.

  13. Dániel Bors

   Oké! Értem én, hogy a Delain nem olyan mainstream, mint mondjuk a Metallica, de azért na. Tulajdonképpen egy női énekeses zenekarról beszélünk, ami a videoból is látható. Nyilván van pár szám, ahol a fent említett basszusgitáros hörög, de ezzel nem gondolnám, hogy énekesként kéne rá hivatkozni. Nyilván nem lehetett utána baja egyébként a magashangokkal, mivel azt Charlotte Wessels énekli. Nem tudom a videó készülésének körülményeit, de angolból fordítva is ki lehetett volna szűrni ezt az elírást. Ha viszont magyar összeállítás, akkor az utánajárás eléggé felszínes volt.

  14. FutrInkAutcaA Official

   Marilyn Manson, Exploited énekese

  15. Árpád Szeiff

   Polina Gagarina (imádom őt -- ajánlom nézzétek meg) 2019-ben a kínai professzionális énekesek versenyén, "SINGER", beállt a dereka a próbán. Az énekes-táncos fellépését mégis végigcsinálta. Csak annyit lehetett észrevenni, hogy mosoly elmaradt a végén az arcán. Majd utána a férje, és a tolmácsa segítette levánszorogni a színpadról. Kórházban landolt. Direkt linket törli a rendszer, ezért címszavakat tudok megadni: A fellépés: Polina Gagarina Singer 2019 EP10 Ahogy a színpadról lejön: 心疼!波琳娜疼痛难忍不甘落泪,全力以赴便无愧于己 A kínai vetélytársak szerezték meg neki a legjobb orvost, amit később egy interjúban meg is köszönt.

  16. RETRO Szebi. G

   Köszi a videót, nagy MJ fan vagyok. Kérlek tedd bele (feltéve ha lesz még ilyen videó) a következő videóba az 1999-es München-i balesetet amikor lezuhan a híd, a koncerten az "Earth Song"-nál. Szegény MJ mennyi szenvedésen kellett átmennie. Amúgy én BeLIEver vagyok. 😄 Ugye tudjátok mi az? (Mj-vel kapcsolatos)

   1. RETRO Szebi. G

    @I wannabe Moonwalker most ő hogy jön ide? 😁

   2. I wannabe Moonwalker

    Justin bieber

  17. Andras Hajnal

   Alissa White-Gluzra az Arch Enemy éneksnőjére egyik koncerten ráesett egy állvány ami eltörte a bordáját, bár meghalni nem halt volna meg, rosszabbul is járhatott volna. Ja és utána végcsinálta a koncertet.

   1. Patrik Koszó

    Az kemény hogy végig bírta csinálni a koncertet.

  18. Tibor Papp

   Magyar történet. Lőrincz Tibi a Stress énekese az 50. születésnapját ünneplő koncerten a szinpadon kapott szívrohamot. Szerencsésen túlélte és azóta is aktív!🙂

  19. István Varga

   Pantera...RIP

   1. Eva Meszaros

    Szegény Vinne Paul. Végig dézte ahogyan meghal a testvére. Szomorú

   2. Jázmin Tóth

    @Eva Meszaros Legjobb tudomásom szerint akkor még nem szűnt meg, és tervezték az újraegyesülést. Nyilván Dime halála vetett véget sokmindennek.

   3. Eva Meszaros

    Valojában a Pantera 2003-ban szüntmeg, és amikor Dimebag Darrell Meghalt, Akkor 2004-ben a Damageplanal zenélt.

   4. Jázmin Tóth

    Na igen...

  20. Andrea Nagy

   Újfent Michael Jackson Jótékonysági koncert München, Németország - 1999. június 27. Amikor az Earth Song közben a híddal lezuhant, viszont befejezte a zenét, ráadásul utána még egy másikat is elénekelt,utána ment csak a kórházba. Mikor megkérdezték, miért, ezt válaszolta: "Tudod, Turkle, az egyetlen dolog, ami a fejemben zakatolt, az apám hangja volt, amint azt mondja: MICHAEL, NE OKOZZ CSALÓDÁST A KÖZÖNSÉGNEK!”

   1. Eszter Rácz

    @RETRO Szebi. G régebben én is ezt gondoltam Joe-ról de nemrég láttam egy insta posztot ami arról szólt hogy Joe-t hogy bántotta és alázta meg egy iskolai tanára. Valószínű hogy neki sem volt egyszerű gyermekkora és nem akarom felmenteni, mert amit tett még ha állítólag a gyerekei érdekében is az nem volt helyes viszont ő sem a megfelelő bánásmódot és nevelést kapta, áldozat volt és nem tudta rendesen feldolgozni, emiatt én sajnálom. Ismétlem ezzel nem akarom felmenteni, mert nagyon mélyen traumatizalta a gyerekeit, őket még inkább sajnálom.

   2. RETRO Szebi. G

    @Erika Soos én is utálom az apját nagyon. Tönkretette Michaelt és az egész családot. Ha csúnya, ha nem, örültem hogy meghalt. Csak az a baj hogy 89 éves volt. Előbb is megtörténhetett volna. MJ és Janet annyira gyűlölték az apjukat (már ha lehet egy ilyen férget apának szólítani) hogy elképzelték hogy meghal Joe, és kérdezték egymástól hogy sajnálja-e. A válasz természetesen a NEM volt.

   3. Erika Soos

    @RETRO Szebi. G Elég baj, hogy a szadista apja hangja zakatolt a fejében..Gyűlölöm őt, ahogy valójában M.J.. is gyűlölte, ami teljesen normális-Kár,hogy nem tudott sehogy kilépni apja ,mocskos árnyékából..Egy fanatikus, elmebeteg szemétláda az apja..Aki lelkileg is, és amíg tehette testileg is verte, ahogy a családot is, és tette tönkre..Az ilyeneket a világban kötél..

   4. Dóra Sutyinszki

    😭❤️🥺

   5. RETRO Szebi. G

    Így van.

  21. Levente Kozári

   Bár Ariana Grande máskor is volt veszélybe (Manchester terror) ,bár nem őt szebeste meg.

  22. LÁMA LÁMA

   Amúgy rajtam kívül senkit sem érdekli hogy mi lett a táncosokkal vagy a zenészekkel?🤔 De persze nem azt mondom hogy kit érdekelnek a sztárok de engem ez nagyon érdekel!😲

   1. Tamás Fekete

    Miért gondolod, hogy másokat nem érdekel? Lehet, hogy sokan nem itt írogatnak, hanem elmentek kicsit wikipédiázni. Mellesleg, most tele kellett volna írni a videó alatt a kommentszekciót, hogy mi történt utána? Mi lett vele? Nem értem mire gondolsz pontosan.

  23. Imre Trapp

   Tök jó meg minden, de Otto Schimmelpenninck van der Oije a Delain basszusgitárosa, nem énekese. Így szerintem nem esett nehezére énekelni, pláne magas hangon, mivel ő max hörög.

  24. Hayako chan

   Ezek nagyon durvák!

  25. Csaba Sári

   nagyon jó vidis vagy

  26. garci

   Nice lett mint mindig

   1. D D

    garcimarci galleros gyík

   2. garci

    @Natália Kollár mert

   3. Natália Kollár

    Mért

   4. Ghost

    Meg sem nézted, idióta