Top 10 WandaVision pillanat

17 E megtekintés2

  ℹ️ Ebben a videóban összeszedtük 2021 első Marvel sorozatának legdrámaibb, legviccesebb és legsokkolóbb pillanatait. Előre szólunk: ha még nem láttad a sorozatot, csak saját felelősségre nézd meg ezt a videót, mert erősen SPOILERES lesz! #WandaVision #Marvel #WatchMojo_hungary
  Előző videónk:
  ► Top 10 horror játék, ahol te játszod a gyilkos szerepét hugets.info/show/jqVlhM2R24mCqKQ/vide.html
  🤝 Az epizódot az Unibet Magyarország támogatta. Ha további érdekes és izgalmas, sportokkal kapcsolatos beszélgetős és informatív tartalmakra vagy kíváncsi, akkor mindenképpen nézz át az Unibet Magyarország HUgets csatornájára, amit ezen a linken keresztül érhetsz el: hugets.info/like/FT5nbb-hRrINtwmQaWRogg.html
  🗣️ Narrátor: Parrag Zsombor
  zsomborparrag
  🌍 A csatorna a WatchMojo Network hivatalos magyar csatornája.
  This Channel is owned by WatchMojo.com
  Szinkronstúdio (localizations) by Special Effects Media - speceffectmedia.hu/

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. NorbeArt

   Zseniális sorozat volt, aminek tulképpen a gyász volt a mozgatórugója, vagyis inkább a főszereplő cselekedeteinek okozója. Azzal, hogy a sorozat részeit mindig másik évtizedbe helyezték, még legyinthetnénk is, hogy csak színesítették (szó szerint is) az egészet, de mivel ennek is megvan a maga oka, megemelem a kalapom a készítők előtt! Számomra ez a sorozat életem egyik legnagyobb meglepetése volt.

  2. K Geier

   Ha wanda a visszacsettintés után a városban volt, akkor hogy harcolt thanos ellen az endgame végén?

   1. Mordecai

    @K Geier nem. 3 hét eltelik. (ha figyeltél volna :D)

   2. K Geier

    Mindenki máskor csettintődik vissza? Mert amikor a néger nő felébred azonbal elviszik a városhoz ami körül már ott a fal. Majdnem minden marvel filmet láttam és a sorozatot is.

   3. Mordecai

    Nem a városba csettintődött vissza :D Wakandába, ahol meghalt, majd a Doctor Stranges kapukkal "odament", megküzdött Thanossal, majd eltelt kb 2 hét, és elment a városba. Egyátalán te láttad a sorozatot, vagy valamelyik filmet? :D

  3. Hüse Róbert

   Végig szenvedtem 3 részt és nekem fájdalmasan felejtős unalom hullám volt. 🙄 A Loki az biztosan jobb lesz,meg a sólyom és a tél katonája.

   1. Mordecai

    Jókor hagytad abba lol, pont onnatól indul be a sori XD

   2. Phoenix Dany

    Ha az első három részre gondolsz, akkor gratulálok, hogy ez alapján ítéled meg az egész sorozatot, mert az a három rész a leginkább sitcomos, utána indul be a történet. Ez a lényege

  4. Katinka Mráz

   Hol lehet megnézni?

   1. K Geier

    Sorozatbarát

   2. J W

    Disney+.

  5. Baby Doll

   Nagyon jó volt! Imádtam. Volt pár jelent amin sírva fakadtam annyira megható volt és szomorú. Azt hiszem megfogom még nézni jó párszor.

  6. Csilla Györffy

   Nem értem ,hogy hogy nem értik , a csatornából kimászó méhész szerkós pasit,azzal a jellel? Van egy rész ahol mutatják hogy mi történik, és hogy egy modern védőruhás pasiból lesz korabeli ruha,ahogy átmegy a Hexen😄

  7. Drozdik Patrik

   Maria Rambeau viszonylag fiatalon halhatott meg, ha belegondolunk mennyi idős lehett a Captain Marvelben.🤔 Úgy emlékszem 96-ban vagy 97-ben játszódik.

   1. J W

    @kgviktor1 95ben

   2. kgviktor1

    Háát. 96ban kb 40 eves lehetett, (és kb 32 evesen volt pilóta.) 10 eves a kislány, eltelt 27 ev. Az 67, a lany meg 32 lett.

  8. Jenő Vodli

   Az agatha áll along nem az addams family alapján készült hane a The Munsters ihletesere!

  9. kocka Kígyó

   Szerintetek lessz kövi évad?

   1. Mordecai

    nem

   2. J W

    Nem, legaláb is, ebben a formátumban bisztos hogy nem.

  10. Brawl stars Dani

   Én csak lil Uzi miatt néztem meg.

  11. Réka Domokos.

   De vajon mi történt a fehér Vízióval a csata után? Övé Vízió régi teste (részben) és az emlékeit is megkapta, szóval akkor ő az új Vízió?

   1. J W

    Nem. Õvé Vízio teste és emlékei de nem tekinti magát Wanda férjének, vagy Billy és Tommy apjának.

   2. Szabolcs Black

    Ezt akartam írni én is, végig vártam hogy jobban kítérnek rá, de kb semmi .... :(

  12. Elameey

   Nem. Egyáltalán nem. Ez.Már.Több.Mint.Sok.

  13. Gábor Szaszkó

   Halló-Halló! És a rádiós rész hogyhogy kimaradt?? :D Elég nagy WTF volt az is :D

  14. Gamerkocka

   Intro: 0:00 - 0:42 10. A vacsora: 0:42 - 1:51 9. Vízió kiszabadul: 1:51 - 2:51 8. A lebukás: 2:51 - 4:00 7. Wanda létrehozza saját városát: 4:00 - 4:57 6. A búcsú: 4:57 - 6:25 5. Monica visszatér a pittyenésből: 6:25 - 7:52 4. Végig Agatha volt az 7:52 - 9:05 3. A végső csata: 9:05 - 10:31 2. A váratlan látogatók: 10:31 - 11:35 Vígaszdíjasok: 11:35 - 12:48 1. Pietro újracastingolása: 12:48 - 13:57 Outro: 13:57 - 14:17 Iratkozz fel a Watchmojo magyarország csatornájára mert ingyen van ;) Remélem segítettem! :)

  15. Márk Kőműves

   magyar szinkron van már?

  16. stuntface

   Loki jobban izgatja a fantáziámat. Tom Hiddleston végre kap alég játékidőt, amit a filmekből hiányoltam. Az is tetszik, hogy teljesen új idősíkon fog játszodni.

  17. Primevalboy6

   És a Gólya? Csak nekem volt az a csúcs? Nem, hogy a sorozatban, hanem az egész MCU-ban? :D

  18. Dominik 2.0

   Mi az a vandawision?xdd

   1. Dominik 2.0

    @Phoenix Dany nem amugy tudom mi az nagyon szeretem :D

   2. Phoenix Dany

    Jesszus fasza Ugye ezt nem mondod komolyan?

   3. J W

    WandaVision

  19. Mátyás Berta

   Pietronak nem kellett volna felismernie víziót?

   1. Mátyás Berta

    @Bodolóczki Máté Ezt nem hallottam. Bocsi.

   2. Bodolóczki Máté

    @Mátyás Berta . Zsomor elmondta hogy az valójában nem Pietro...

   3. Mátyás Berta

    Igen. Ott kérdezte pietro hogy ő meg kicsoda?

   4. Bodolóczki Máté

    .... Végig nézted te a videót?...

  20. RoliplayerX

   De gyerekek Vision lazán visszahozhatták volna XD: Ha a végtelen háborúban meghalt, nem a csettintés vitte el így a holtteste megmaradt. És ne mond nekem hogy a nagy Tony Stark vagy a 7 doktoris Bruce Banner nem lett volna képes létrehozni egy új Jarvist És befoltozni vízió homlokát, ùgy hogy amit eddig a kő csinált azt most valami más csinálja. Ha azt nem is veszik figyelembe hogy Wandànak fontos Vízió és amiatt hogy elvesztette létre fog hozni egy új univerzumot, akkor is egy fontoa fegyverük veszett el, egy tag a bosszuállókból akit még meg lehetne menteni. Hogy Bannert idézzem " Az elméd több rétegből van felépítve: Ultron, Tony, én, a kő, Jarvis, ha a követ kivesszük a többi megmarad, lehet a legjobb rèszek." És könyörgöm, ha egy olyan idióta mint Hayward képes volt kisújból kirázni vízió megjavítását (Fehér vízió), akkor hogy a fenébe nem volt képes megtenni a Végtelen Háborù után ès miután a földre visszatért a nagy Tony Stark

   1. kgviktor1

    Biztos volt egy biztonsági másolat vizióról, hisz megiscsak gép.. vagyis android vagy mi. Lehet Shurinal is volt mentés, wakandában... igaz ő is eltünt.

   2. Szabina Tóth

    Lehet, hogy visszahozhatták volna. De itt megint képbe jön a Thészeusz hajója gondolat. Az újra teremtett Vízió mennyiben hasonlított volna a régire, sőt megéri-e egyáltalán Víziónak nevezni? Földhöz ragadtabb, de elegánsabb elgondolás lett volna, ha mondjuk a Wanda társai észlelik Wanda mélyen gyökerező gyászát, a félelmét az újabb veszteségtől és a számára mérhetetlen magányt, és mondjuk segítenek neki ezeket feldolgozni. Mert lényegében Wanda összes jelenkori problémája onnan ered, hogy nem tudta feldolgozni, rendesen megélni a szülei elvesztését, az iker testvére elvesztését, a szerelme és a boldog család gondolatának elvesztését.

  21. Janka Marton

   Imádtam a sorozatot. Eddig is Wanda volt a kedvenc karakterem, de biztos vagyok benne, hogy akik idáig nem szerették annyira, már hozzájuk is közelebb áll.

   1. Anna Fábián

    hol nézted a sorozatot? mert sehol nem találtam

  22. Attila Balogh

   Legközelebb érdemes lenne a spoiler jelző rész elé...nem betenni erősen spoileres tartalmat. 🤔

   1. Én vagyok

    @Attila Balogh Ha top 10pillanatról van szó a sorozatból videóban, akkor nyílván spoileres. Nem kell oda semmilyen spoiler alert. 🤨🤨🧐🧐🧐🧐🤨

   2. Attila Balogh

    @Zsombor Parrag tudom, hogy ott a spoiler jelző. Előtte van/vannak olyan jelenetek amit nem kellett volna bevágni szerintem. Viszont azt direkt nem írom le melyik, mert hátha szerencsésen túl siklik majd a videó nézője.

   3. Zsombor Parrag

    0:36

  23. Ferenc Détár

   Ez mi a fene????? Ez mikor hol miért játszódik?? Nem értem a lényegét

   1. Roland Kelemen

    Nézd végig a sorozatot és megérted

  24. Daddy’s Lil Monster

   Ez a sorozat pont azt nyújtotta amit vártam...és ez ritka. Mindent meg tudtam amit akartam, és a végkifejlet és kielégítő volt. Bravó Marvel!

  25. Bálint Kovács

   Na és az évadzárós második stáblista utáni jelenet?

   1. Tamási László

    Felületesek, odáig nem jutottak el...

  26. Renátó Sárközi

   De rossz, még el se kezdtem, de már véget ért. Mostmár megvárom, hogy megjelenjen magyarországon a disney+ és akkor már valszeg szinkronos lesz

   1. Renátó Sárközi

    @Bálint Kovács igen, tudom, a mandaloriant néztem felirattal, de meguntam, mert már egy jó ideje csak feliratos filmeket nézek, és már akarok valami szinkront

   2. Bálint Kovács

    Ha a felirat is jó neked akkor van két kalóz oldal az Online filmek és a Mozicsillag ott fent van az egész sorozat.

  27. DanteTheCrow

   Én nagyon imádtam a sorozatot, kár hogy csak 9 részes volt

   1. DanteTheCrow

    Ja, igazatok van, én már a 8. résznél sírtam

   2. Bálint Kovács

    Szerintem így 9 résszel volt teljes, nem árultak el túl sokat, így relytéjes maradt. Ha több rész lett volna, akkor mondhatni túlbonyolították volna a sztorit.

   3. Réka Nemes

    Nem is feltétlen kár, szívesen néztem volna tovább én is, de szerintem lelki roncs lett volna belőlem egy 12 rész után, annyira nem tudtam volna másra koncentrálni😅

  28. Matyi

   Már láttam a sorozatot

  29. Fruzsina Medve

   Első? Vagy mit kell ilyenkor csinlni?

  30. Csenge Kolnhofer

   Erre a videóra vártam:)))

  31. Levi & Csanád

   1 Lájkoló

  32. Levi & Csanád

   1 Lájkoló