Top 10 filmes végzet, ami rosszabb, mint a halál

69 E megtekintés17

  ℹ️ Ebben a videóban olyan filmes sorsokat fogunk megnézni, amelyekhez képest a halál akár még jobb alternatívának is tűnhet. Mivel több filmből válogattunk, a SPOILER veszély most is benne van pakliban. #Film #Érdekesség #WatchMojo_hungary
  Előző videónk:
  ► Top 10 botrányos tudományos kísérlet hugets.info/show/23qjp6nXs4OpyoI/vide.html
  🤝 Az epizódot az Unibet Magyarország támogatta. Ha további érdekes és izgalmas, sportokkal kapcsolatos beszélgetős és informatív tartalmakra vagy kíváncsi, akkor mindenképpen nézz át az Unibet Magyarország HUgets csatornájára, amit ezen a linken keresztül érhetsz el: hugets.info/like/FT5nbb-hRrINtwmQaWRogg.html
  🗣️ Narrátor: Parrag Zsombor
  zsomborparrag
  🌍 A csatorna a WatchMojo Network hivatalos magyar csatornája.
  This Channel is owned by WatchMojo.com
  Szinkronstúdio (localizations) by Special Effects Media - speceffectmedia.hu/

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Èva Dobecz

   Diavalo a jojo ból Egy stand nek hála öröké át kel élnie minden féle halált. Vagy azt hogy elütik, vagy az hogy felboncolják, vagy azt hogy le szurják

  2. Karolina Vig

   Lehet, hogy gyerekes, de szerintem az Agymanók-ból BingBong sorsa sem volt a legkellemesebb.. A tudat, hogy képzeletbeli vagy, az még elviselhető, de az elfeledett zongorakották és hasonlók érdektelen emlékek között sínylődve várni a halálra, úgy, hogy az otthonodként szolgáló elme tulajdonosa kisebb korában nélküled nem is tudott létezni, s mégis erre a sorsra jutottál... kegyetlen, és kiábrándító..

  3. Jázmin Tóth

   Igaz anime de az Attack on Titanből amikor valakit megetetnek egy titánnal

  4. Zsolt Farkas

   Hát az elég durva, ami a Pinokkióban a gyerekekkel történik. Értem én, hogy rosszak voltak, meg lusták, meg hogy nem akartak iskolába járni, és ezért bünhödniük, de azért ez "kicsit" mégis csak eltúlzott büntetés számukra, hogy ilyen drasztikus étalakuláson kell átesniük, ami után az életük soha többé nem lehet már a régi. A könyvben amúgy Pinokkió barátja a szamárbőrben megbetegszik és meg is hal. Csak képzelni tudom, mi lett ezután a holttestvével, illetve hogyan alakult a többi gyerek sorsa. Nem azért, de a mesének ez a része már-már igencsak horrorba hajlik. Átváltozni valamilyen "alacsonyabb rendű" lénnyé, és aztán ebben a formában meghalni, ez az egyik legrettenetesebb végzet, amit csak el tudok képzelni. Az egészre még az is rátesz egy lapáttal, hogy a kocsis, aki a gyerekeket a Vidám-szigetre vitte, nem bűnhődik meg a vétkeiért, és amíg Pinokkiónak sikerült megmenekülnie, ő zavartalanul folytathatta továbba piszkos üzelmeit, ki tudja meddig. Csak remélni merem, hogy később Pinokkió az édesapja közreműködésével feljelentette őt a hatóságoknál, és ezzel sikerült véget vetnie a gazságainak (bár a mesékben az ilyesmit sose lehet tudni). Szóval a Pinokkió Vidám-szigeti fejezete felett felnőtt fejjel már nem tudok szó nélkül elmenni. Sokféleképpen elképzeltem már, hogyan folytatódhatna úgy a mese, hogy ebben a részében minden a helyére kerülhessen. Amikor még nagyon mentek ezek a videóra készített Disney-folytatások, kicsit reménykedtem abban, hogy majd ehhez is csinálnak egy új részt, amelyben Pinokkió Tücsök Tihamérrel az oldalán kiszabadítja a szamárrá változott fiúkat, segít nekik valahogy visszanyerni eredeti alakjukat, és a gonoszok is elnyerik benne méltó büntetésüket, ami azért igencsak elmaradt a filmben. Így legalább végre helyreállhat a mesevilág rendje.

  5. Elahino Miranon

   Covid.Nincs látogatás....

  6. Gergely Sarkadi

   Ha csak a listáról beszélünk, akkor szerintem a tengerfenéken rengetegszer újraéledni és azonnal újra megfulladni esete méltatlanul hátra lett sorolva.

  7. Máté Szeifert

   Ja és a MATRIX (1999) - egész élet egy álomvilág, és nem is tudsz róla, ha felébresztenek, a valóság meg mégrosszabb...

  8. Máté Szeifert

   Nyomtalanul (1988) - élve eltemetés A titkok kulcsa (2005) - testcsere... Az emberi százlábú (2009) - Középső marad életben segítség meg nincs A köd (2007) - Lelövi a szeretteit a fickó, magának már nem jut lőszer, erre megérkezik a segítség. Books of blood (2020) - emberek befalazva, szemek, és fülek nélkül, elkábítva, hogy ne érezzenek a külvilágból semmit

  9. Horváth Barbara

   A Karib-tenger kalózainak egy olyan része, amiben Jack Sparrow a végén magára hagyja a barátnőjét egy lakatlan szigeten úgy, hogy éppen akkor szülné meg a gyerekét.

  10. Lucy Kaede

   A Fantom zónába semmi durva nincs, szó szerint egy börtön világ rácsok nélkül. Nekem ebből a listából a vigaszdíjas jóval szarabbnak tűnik mint az égész lista összegyúrva (pedig sose láttam a filmet de ahogy nézem kb emberi százlábú rozmár verziója^^)

  11. nem mondom meg

   Ez egy sorozat de az is elég durva, hogy egy szellemlovassá( olyan szellemmé ami nem él de nem os halott, és nbereket ölnek akiket elfelejtenek az átlag nberek) válnak. Csak a Benseek emlékeznek rájuk részben. A sorozat neve Teen Wolf

  12. Evelin BBK

   Emberi százlábú.

  13. Csaba Virágh

   Ki vagy Doki? A síró angyalok fent tartanak 1 szállodát. Mikor valaki betéved, még megláthatja önmagát öregen, haldokolva. Aztán az angyalok visszaküldenek az időben. Nem mindig, de sokszor pont annyi napot, amennyi még hátra van az életedből. Vagyis a nap amikor visszaküldenek, az megöregedett éned halála napja lesz. Ezután ott tartanak a szállodában. Soha többe nem hagyhatod el a szobád. Majd mikor életed lepereg, az utolsó napon még láthatod ahogy megérkezik a fiatalabbik éned a szállodába. Talán megpróbálod figyelmeztetni,de hiába. Tudod mi vár rá.

  14. Glória Szendi

   Smallville a Lana amikor kriptonittal telt fel a teste és többet nem tudott Clark közelébe menni. Nem ez a legrosszabb, de ez is durva. Meg a Lex is, hogy ilyen géphez volt kötve. A való életben Stephen Hawking

  15. Hola Luna

   Hiányolom a Vak Sötét és a Köd c. filmet a listáról. Rengeteg filmet erről le lehetne venni és kicserélni. Vagy legalább egy második résszel kiegészíteni.

  16. Róbert Melik

   Az Agyart láttam, hát engem nagyon sokkolt az egész film. Nem spoilerezek, de nem szimpla átváltozás rozmárrá, hanem sokkalta durvább dolog... a film vége az meg egyszerűen sokkolt.

  17. Dávid Orosz

   Star trek : Borg lenni, oké, hogy nem hal meg a tested de a lényed igen

  18. Dévény Miklós

   Buried: Élve eltemetve

  19. tmark027

   District 9

  20. Shiko Raidho

   A Szerepcserében is van egy rész, amikor a két főhős, akiknek szerepet kellett cserélniük, leütik az ellenük küldött ügynököt, a száját bekötik szikszalaggal, gorillának öltöztetik, és bezárják a ketrecbe a valódi kanos hím gorilla mellé.

  21. Klára Végvári-Nagy

   A stranger things: nyúzott embernek lenni nagyon rossz lehet

  22. Péter V

   Ausztriában két pincébe zárós eset is volt a valóságban...

  23. balinthrvth

   Ha már Karib-tenger kalózai, Davy Jones fogsága mégrosszabb, mert 100 évig kell szolgálni a hajóján.

  24. Szilveszter Dósa

   A Vörös Koponya büntetése a halálnál is rosszabb lenne bármely embernek - csakhogy ő (ahogy azt az Amerika Kapitányban is mondta) elvesztette az emberségét. A Végtelen Kövek valóban megtörték a gőgjét és a hatalomvágyát, de a Bosszúállók 3-4-ben mutatott viselkedése alapján javára vált a száműzetés: 70 év alatt bölcs remetévé vált, aki megtanulta tisztelni a Kő hatalmát, a Lélek végtelen hatalmát.

  25. Lethesys

   Stephen King a jaunt c. Novellájában amikor a kissrac nem lélegzi be az altatógazt és úgy jauntolják.

  26. Gergő Patka

   Nézzetek meg pár Black Mirror részt és ez a lista teljesen meg fog változni.

  27. Zsolt Magi

   Ami még a halálnál is rosszabb az végignézni a Büszkeség és Balit életet XD

  28. Molnár Györgyi

   Kimérává válni a Fullmetal Alchemistben is elég borzalmas sors.

  29. albert42

   Jjba(jojo's bizarre adventure) 2.epizód cars (főgonosz) kirepül az űrbe és ott fagyott meg de nem halt meg

  30. LamagraPyro

   Hegylakó, bárki akit/akibe megszeret/beleszeret előbb utóbb meghal

  31. JÁZMIN LENGYEL

   Nagyon jó hogy ilyen videó magyarul is van

  32. Shiko Raidho

   De itt volt még egy B-kategóriás horror, a Madárijesztők. A végén ott is kiszögeli a gyilkos a csajszit madárijesztő jelmezben, és az a vége, hogy leesik a csuklya a csaj fejéről.

  33. Shiko Raidho

   Nem filmek sorozatepizódok: A végtelen határokban volt egy rész, mikor a fiatalabb testvér (gonosz) beadja magának a bátyja által kifejlesztett szert, hogy ne derüljön ki, hogy Huntington-kóros. Reszketeg aggastyán lesz belőle, és könyörög a bátyjának, hogy ölje meg. 2: vagy a Tini Nindzsákban a Kőzúzó béna medúzaszerű lénnyé változott és egy üveg víz fogságában. Nem gyerekeknek való volt. Aztán a Halál a neten vége, mikor a főhős csajszi kapucnis zombi lesz, és egy barátja se marad.

  34. D.P Csapat

   Star wars 9?

  35. Bazsó Becsei

   Azért szerintem rosszab rozmárrá változni mint léggyé

  36. HUNCSA1

   Tükrök: végén mikor le győzi a gonoszt de a tükör másik oldalára kerül.

  37. 028 Musicforlife

   Gratulalok! Bazki az egyetlen emberi tenyezot a 10k helyre sorolod, miig az osszes tobbi vmi legbol kapott fasszsagot sorolod a mezony elere!??

  38. Ádám Ihász

   Élet című film végén a csajszi mentőkabinba irányithatatlanul lebeg a világűrbe.

  39. Bujdosó Zsombor

   Emberi szazlabu

  40. Virag Aron

   Emberi százlábú hátsó része :(

  41. Ákos Abuczki

   8:05 utáni rúgós jelenet, lassítással. Tudom, sok filmben van ez így, de olyan finom volt látni.

  42. Áron Huszka

   Tsukuyomi?

  43. Polák Luca

   0:45 a TITANIC

  44. Balázs Kiss Csiró

   A Rekviem egy álomért c. film vége sem éppen felemelő. Inkább a halál, mint bármelyik szereplő sorsa.

  45. László Varga

   Éjféli etetésben film vége is akár.

  46. zoltan Rácz

   Szerintem az első helyezetet a Johnny got his gun vagy jhonny háború ba megy vége ahogy fő hősünk tehetetlenül egy kórházi szobában ragad a halálra vágyba

  47. Gábor Hegyi

   Őszintén szólva a Black mirror reszekből lehetett volna bőven csemegézni. Pl Amikor egy édesanya kómába esett és azért hogy a kisfiával lehessen az apa végül átköltözteti a tudatát egy játékmajomba, de a gyerek hamar megunja a játékot és eldobálja. Mivel az anyának csak a tudata van a majomban nem tud aludni, mozogni, meghalni sőt beszélni sem mert a majom beszédkészsége csak addig terjed hogy: majom szeret téged. És mivel végül az ENSZ illegálisnak nyilvánítja a tudatkitorleset a játékból az edesanya örokre ottragad a majomban és egy múzeumban mutogatjak. Ez sztem eleg borzalmas sors.

  48. Robi network 001

   Szerintem a rozmárrá változás legborzalmasabb sors amit valaha eltudok képzelni.

  49. Andó László

   Emberi százlábú

  50. Tóth Márk

   127 Óra talán még azt belerakhattátok volna

  51. kocka márk

   Emberi százlábú Nem első tagjának lenni..!!!

  52. Nickl András.

   12:03 EZ MI A SZŰZ MÁRIA??!!

   1. R. S.

    A világ egyik legjobb filmje.

  53. Zsombor Márton

   Holtodiglan: együtt a pszicho feleségeddel, míg a halál el nem választ ;)

  54. SZILÁRD SZILVÁSI

   A bolygó hollandi átka súlyosabb a karib tenger kalózaiba. 10 evente egy nap a parton s örökké a halotakat kell kiserned a tulvilágra

  55. Dávid Svezc

   A Lego Batman filmben, egy kicsit más hogy mutattákbe, a fandom zonát.

  56. ヨバギのバカ

   A legrosszabb végzet ha valakit egy izzó szöges korbáccsal herén csapkodnak

  57. Vivien Movies

   Martírok

   1. CinkesT

    Két filmtől készültem ki életem folyamán. A másik "Az út" volt, de nem ugyanúgy. Mert ott az első perctől tudod mi lesz, a "Mártírokban" meg ugye a vége, és az odáig vezető szitu.

  58. Anti Horváth

   mindig az a bánat unibet támogatja

  59. WajtSS

   Top 10 legroszab anime halál

  60. Szilár:D Tóth

   ,, Az öngyilkos tabletta jobb megoldás"

  61. Márton Kalmár

   Zombielandből a zombik átalakulása

  62. Wildhorse

   Johnny háborúba megy... végtagok nélkül, minden érzékszerv nélkül, csövön keresztül etetve. Régi film, elég nyomasztó. A Metallica One klipjében dolgozták fel.

  63. Alexandra Csonno

   a 9es filmet hol tudnám megnézni?

   1. Alexandra Csonno

    @Attila Kovács köszi, majd meg lesem

   2. Attila Kovács

    Mondjuk videa, vagy indavideo

  64. ncz Big

   A sarlacc eléggé kakukktojás mert az megesz és meghalsz.

  65. Illés Kunert

   Ha már a toystory bányásza belekerült a Shrek békakirálya is sztem megérdemel egy helyet

  66. BEN MIL

   Doctor Who-ban is vannak durva "végek"

   1. Zsolt Haraszti

    a legideillőbb talán a vér család......

  67. BEN MIL

   fekete tükörben amikor egy maci játékban marad örökre az elméje, az kicsit durva

  68. Gergely Kucza

   Amm a hangyában szuvatomivá zsugorodni, az milyen lehet igy orokre ott lebegni?

   1. uchiha goku

    jogos

  69. Èva Szerepi

   A viasztestekben amikor a srác egèsz testèt bevonják viasszal ès bábut csinálnak belőle elèg gáz lehet.A bőre ès a viasz eggyè olvadnak. Ami mèg nyomasztó a Titkok kulcsa c filmben ***spoiler*** woodoo-val testet cserèlnek ès a fiatal lány bezárva találja magát egy szèltütèses öreg testèben , ès mèg csak el se tudja mondani.

  70. Vivien Pintácsi

   A 0:27 percnél melyik filmből van ez a jelenet?

  71. K V

   NINA.

  72. Gellért Hajas

   Szerintem Freddy Krueger sorsa a legroszabb. Vagy pedig egy időhurokban ragadni.

   1. Norbert Toth

    Abban mi a rossz? Embereket gyilkolászik. És ő akarta így, alkut kötött az ördöggel.

  73. Gábor Szaszkó

   Hellraiser 5: Inferno. A kedvenc az összes közül. Amikor Thorne nyomozó rájön, hogy mi is történik éppen vele az egy hatalmas mindf*ck. Megéri megnézni.

  74. Krisz Miro

   Nem film de azért leírom mert szerintem messze az egyik legdurvább, a Bleach című animében Szayelaporro halála. Több ezer évig mozdulatlanul várod a halált a saját tested és elméd rabjaként.

  75. Zoltán Zelenák

   Emberi százlábú az smafu?

   1. Zoltán Zelenák

    @Norbert Toth felsorolásban is volt sztori, aminek head shot lett a vége.

   2. Norbert Toth

    Abban meghalnak, nem?

  76. Harangozó Máté

   Rajzfilmekben durvábbak voltak. Yu Yu Hakusho - Idősebb Toguro kvázi egy örök hurokba került az idők végéig. Johny Quest - Dr.Jeremiah Surd akinek a tudata örökre a semmiben lebeg úgy, hogy mozdulni sem képes Sorozatok American Horror Story ahol a halhatatlan személyt bezárják egy koporsóba és szépen el is ássák, később levágják a fejét és csak mint egy fej létezik Regények! Harry Potter ahol az egyik halálfaló egy örök idő-loopba kerül.

   1. Gellért Hajas

    @gergo 1125 Kb 3 éve olvastam én is, szóval akkor értem...

   2. gergo 1125

    @Gellért Hajas Az a rész a Főnix Rendje könyvben van csak leírva (filmbe nem tették bele azt sem)az egyik halálfalóra ráesik egy időnyerő vagy vmi idővel kapcsolatos szerkezet és folyamatosan visszafiatalodik majd asszem újra megöregszik ha jól emlékszem. Ha hülyeséget mondtam sorry évek óta nem olvastam már az 5. kötetet.

   3. Gellért Hajas

    Az időhurkok tényleg nagyon szarok, de az hol van? Nem emlékszem hogy lenne ilyeb halálfaló vagy egyáltalán ilyen rész a HP-ben

  77. Daddy’s Lil Monster

   A dementor csókja olyan mint a klinikai depresszió.

   1. theory craft

    amikor Rowling a harmadik könyvön dolgozott akkor halt meg az annyja és ez nagyon megviselte. ez a könyvben is megjelent dementorok formájában.

  78. Donát Peczelák

   Ajánlanám a Köd című film befejezését!

  79. Chuck lohinc

   Az utolsó szerintem nem a legrosszab a listán....szerintetek sem?

   1. Chuck lohinc

    @Letícia Karáth Ja XD

   2. Letícia Karáth

    Nem, nem az a legrosszabb. Nem azt mondom, az sem vidám de a többi se kutya!

  80. Emese Csiky-Fodor

   Az élő holt sereg a Gyűrűk urában... Elég vacak lehetett nekik is, igaz ők a végén fel lettek szabadítva..

  81. Vince Petró

   Anakin Skywalker sorsa az egyik legrosszabb.Elveszít mindent és mindenkit és “börtönben” él és miután kezd újra jo lenni minden meghal...

  82. Enikő Tóth

   A bőr amelyben élek film bűntetése amit szerintem nem lehet kellemes átélni pchihésen.

  83. Blue Colibri

   Ez megint az angol watchmojo fordítása?!

   1. Blue Colibri

    @Miss Illuminati Én legalább azt hittem mindenki thémának megfelelően saját listát csinál, ugye mások az ilyen előképek (sajnos nem jut eszembe a rendes neve) vagy ha ezek nem is de a leírásban feltüntetve, hogy ez most teljes fordítás és ha láttam ezt angolul akkor ne menjen több perc el azzal, hogy elkezdem a videót, függetlenül amiket mondtam nagy érdem, hogy ezeket a videókat megcsinálják és tudom, hogy egy saját listát nagyon nehéz megcsinálni,

   2. Miss Illuminati

    Igazából az egész csatorna erről szól, szóval nem tudom, hogy mire számítottál

  84. Maximilián Rigó

   ha valamikor tervesztek ilyet videójátékokkal akkor a FNaF-ban van egy pár

   1. Gellért Hajas

    😂

  85. Csaba Kett

   Requiem egy alomert

  86. Norbert Hunyadvári

   Múmia filmek: Élve balzsamozva, skarabeuszokkal eltemetve. Interjú a vámpírral: Halhatatlanként befalazva az idők végezetéig. Görög mitológia: Prometheus, aki ellopta a tüzet, megláncolják az istenek és egy keselyű minden nap kitépi a máját, ami aztán visszanő

   1. JÁZMIN LENGYEL

    Vagy ha például élve mumifikálják👍🏻

   2. JÁZMIN LENGYEL

    A múmia tényleg szőrnyű! De van egy új múmia is

  87. Hoksza Dominik

   Szerintem Magdi anyus halála a best.

  88. Csaba K.

   hát a dementor csók is nameeg a cruciátusz se rossz 😳

   1. Gellért Hajas

    Vagy mondjuk Grindelwaldnak bezárva lenniba saját börtönében.

  89. Csaba K.

   mi a rosszabb a hal@lnál? hmm a supermanes az üveglapba zárva 🥺

  90. Ghost face

   Bobafett nem halt meg mert túl élte

   1. Hangyászsün For The President

    Igen, benne is volt a videóban

  91. Fürész Zoltán

   Emberi százlábú sztem mindent visz.

   1. Duty Call Of

    @Péter V azért lenne valódi,mert az 1900-as években,volt egy beteg elméjű doktor,aki fogságban tartott,2-3 embert hogy úgy mond össze varrja őket

   2. Péter V

    @Hangyászsün For The President Miért lenne valódi? Egy horrorfilm volt.

   3. Dzsomonkos

    @Hangyászsün For The President nem

   4. Hangyászsün For The President

    Igen... De az valódi

  92. The Raptors

   Az utolsó filmnek a listán a top 1es nek van egy amerikai váltotta is.

  93. Istvan Szabo

   A Black mirror részek, ha ide sorolhatók, akkor ott bőven van olyan sors aminek átélése elképzelhetetlenül borzalmas.

   1. gervinm x

    @ádám Sipka Black Museum

   2. ádám Sipka

    white christmas

  94. Ricsi CN

   Mikor Amerika kapitány vissza vitte a köveket milyen lehetet találkoznia a vörös koponyával?

  95. Jánusz

   Háát, nem film, hanem anime, de az Angel Beats-ből a főhős sorsa. Spoiler! Ugye az egész anime egy halál utáni ideiglenes állapotban vannak, egy helyen, amit túlvilágnak hívnak, és ahonnan továbbállhatnak, ha teljesülnek a kívánságaik, amiket életükben nem tudtak teljesíteni. Az anime végén az összes főszereplő tovább tudott állni, azonban a főszereplő nem, és örökre ott ragadt, teljesen egyedül, miközben minden ember, aki fontos volt számára, beleértve a szerelmét is, képes volt továbblépni. De amúgy... ez sem igaz, mert az utolsó rész ending utáni jelenetében láthatjuk, hogy sikerült neki reinkarnálódnia, és újra találkozott a szerelmével... de hogyan? Hiszen úgy ért véget, hogy örökre ott maradt, és esélye sem lehetett volna továbbállni. Mindegy, azért az barátságosabb vég volt.

  96. Burgstaller András

   Nem film de nem szép időtöltés: Ben 10, Paradox professzor

   1. Burgstaller András

    @Ricsi CN köszi

   2. Ricsi CN

    Ötletes meglátás.

  97. Atom Sci Fi Channel

   Sthepen King: köd. Spider.. Ize spoiler.. A kisfilm, nem a novella. Thomas Jane a legvégén. Nekem az a legpokolibb ever, nézzétek meg 😅⚠️

  98. Tamás Köllő Rab

   Szerintem a Johnny háborúba megy (Johnny got his gun) is mindenképp ezen a listán kellene legyen.

   1. Tibor Kálovics

    Ahhoz képest jópár viccnek minősül a listáról.

  99. Andris Horosz

   Szerintem az is elég rossz hogy a karib tenger kalózaiban 10 évente egyszer léphetsz főldre

   1. Imre Szabó

    Hát elég rossz az id de az első részben rosszabb az átok mert a videoban egy beszélgetés nem hangzott el mikor Barbarossa el mondja hogy folyton szomjaznak éhesek és a "vágyaikat" se tudják csökkenteni azért nem egy szép élet az se

   2. Olivér Dávid

    Amúgy ja

  100. Brúnó Vaskó

   Azért a truman show sem krllemes sors